Сьогодні о 5.30 ранку на табір захисників української мови біля Українського Дому знову вчинено напад (ФОТО,ВІДЕО)

Сьогодні о 5.30 ранку на табір захисників української мови біля Українського Дому знову вчинено напад.

Не вдалось зафіксувати нападників, але всі ми розуміємо ХТО ЦЕ БУВ і ЗА ЧИЇМ НАКАЗОМ діяли. Щойно ми відновили роботу акції, нападники ЗРУЙНУВАЛИ і вивезли усе, включаючи наші особисті речі! Учасники акції не змогли самостійно захистити себе. Правоохоронці,які чергували поруч, пояснили, що це “КОМУНАЛЬНИКИ” і перешкоджати вони їхнім злочинним діям НЕ БУДУТЬ. Активістам завдано тілесних ушкоджень. Просимо поширити інформацію, так як інфа буде приховуватись у ЗМІ.

Результати погрому акції. Під час нападу було вкрадено весь агітаційний матеріал, і ОСОБИСТІ РЕЧІ ТА ДОКУМЕНТИ учасників, серед яких паспорт, квитки додому, фотоапарат та багато іншого. Міліціянти (хоча тут треба вживати інше слово) спостерігали за процесом, зачинившись в машині. Зафільмувати нападників в формі працівників комунальних службб не вдалося, бо вони одразу забрали сумку з фотоапаратом.
Тих людей, які залишилися стояти на захист мови до виборів намагаються залякати, акцію розганяють відверто бандитськими засобами. Ви ще вважаєте, що протест неважливий?

ПМ: Активісти прохають всіх небайдужих допомоги у відновленні мовного спротиву. Конт. тел: 0957041405

Джерело інформації, оригінальне відео тут: http://vk.com/udnkofficial

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст

1 Comment

  1. Если у людей украли вещи – то это преступление. Если находящиеся на месте преступления милиционеры не воспрепятствовали этому – то это еще одно преступление. Нужно писать заявление а прокуратуру, тем более, что в свидетелях, насколько я понимаю, недостатка нет.

Comments are closed.