Сергій Жадан + Собаки в Космосі / Олена Костюк та Тарас Прохасько + Ensemble Nostri Temporis / Юрій Андрухович + Кarbido

Це – три мультидисциплінарні проекти, у центрі яких — сучасна українська література. Це – новий вимір тексту, що виходить за межі книги у простір концерту, вистави, перформансу. Режисери, композитори, художники, міцно тримаючись тексту і в той же час індивідуально осмислюючи його, вигадують власні твори. Надзвичайно важливою у цих трьох вечорах є безпосередня присутність авторів. Письменники перетворюватимуться іноді на оповідачів, іноді — на спостерігачів, але головним чином на основних учасників власних творів, що блукають у пошуках сенсу й форми, опиняючись на перетині візуального, музичного, поетичного. Кожного вечора простір Арсеналу змінюватиметься — залежно від настрою та атмосфери творів таких різних письменників.

Захід відбудеться 5-7 жовтня. Київ, Мистецький Арсенал, вул. Лаврська, 10-12.

Вартість квитків 60–100 грн, абонемент на три вечори коштує 150-200 грн. Квитки можна придбати на www.parter.ua,www.karabas.com й 1001bilet.com.ua, а також в театральних касах в торгівельному центрі «Глобус», підземні переходи біля станцій метро «Майдан Незалежності» і «Площа Льва Толстого».