Штаб кандидата: “95-й округ “отжигає”

Що таке шлях до демократії по-українськи, чудово продемонстрували вибори у 95-му окрузі. Про те, що коїлося на виборчих дільницях не писав лише лінивий.  Увесь набір знахідок технологів і просто бандитів: «каруселі», вкидання бюлетенів, мертві душі, тисячі тимчасово прописаних у гуртожитках.

Були і такі родзинки брудних технологій, як автобуси з десятками бомжів. Люди із вошами і явними ознаками корости запруджували дільницю, і впродовж години чи більше в це приміщення боялися зайти виборці. З приміщення втікали й спостерігачі. Залишалися найбільш міцні. Вони й могли впродовж цього часу робити із бюлетенями будь-що.

Але найцікавіше почалося після того, як закрилися виборчі дільниці, і розпочався підрахунок голосів. Один із голів комісії, щоб не ставити своїх підписів під протоколами, вистрибнув з другого поверху і розчинився у темряві та безкраїх полях. У членів комісій текли чорнильні ручки, і ляпки капали якраз в тому місці, де стояла позначка кандидата, який був не до вподоби головному спонсору дільниці. Раптово у приміщенні вимикалося світло, і цілі стоси протоколів чудернацьким чином розкладалися на атоми. Виборчі нанотехнології у дії.

Кульмінацією урочистостей стали події навколо окружної виборчої комісії. Ірпінські, Вишневські, Боярські ЗМІ намалювали страшну картину. До ОВК наближається зграя людей у спортивній формі з прямим наміром захопити протоколи. Тільки ж ці самі місцеві  ЗМІ, (що належать чи повністю контролюються паном Мельником), забулися повідомити, що під стінами ОВК вже стояла іще одна зграя таких же молодих і спортивних людей, а також бійці Беркуту. При цьому молоді люди у шкіряних куртках дуже мило розмовляли із міліціонерами і «стріляли» один у одного цигарки.

А потім була бійка, де спортсмени Юракова билися із міліцією і спортсменами, чиїх вожаків помічено не було. Що ж там сталося?! На жаль, отримати відповідь від міліції не вдалося, у невідомих спортсменів – теж, у одних із головних претендентів на «ірпінське золото» пана Мельника і пана Кутового – теж.

Їх не було, або їх просто не було видно. Залишається один Юраков. Кандидат від партії УДАР Олександр Юраков чесно сказав, що він прийшов до ОВК із силовою ланкою партії УДАР.

Олександр Юраков: «Наявність силових підрозділів, на сьогоднішній день, є обов’язковим інструментом захисту результатів виборів. У Мельника є міліція, спецназ, ДАЇ, податківці. У Кутового – своя група спортсменів. Якщо я не буду мати сили захистити свою перемогу, в мене просто вкрадуть голоси. А я буду захищати свою перемогу навіть за тих обставин, коли проти мене усі, окрім виборців.

Подивіться уважно на склад виборчих комісій. Люди Мельника, і в першу чергу голова ОВК, не допустили ударівців на жеребкування голів виборчих комісій. Наших спостерігачів просто викинули із залу якісь невідомі захисники демократії. Як результат – жодного голови ДВК від УДАРУ немає. Навіть у Морської партії, можна сказати, дуже рідної для Київщини – є п’ять голів. Якась Молодіжна партія має чотирьох. Я вже не кажу про Регіони, Батьківщину, про Королевську. А от ударівця – жодного, представників Свободи – жодного, представників Радикальної партії – жодного. І все це зроблено просто за допомогою м’язів «невідомих», але всім відомих бойовиків.

Я не хочу помилитися ще раз,і буду захищати свій результат».

Вже другий день на сайті ЦВК вивішується інформація про те, що Мельник очолює виборчу гонку в 95-му окрузі. Люди у Вишневому, Боярці, Ірпені просто хапаються за голови, бо градус ненависті до діючої влади і до Мельника, як її уособлення, перевищує всі норми. Юраков каже, що не дозволить фальсифікувати результати і вже підіймає людей на протестні акції.  Отже, попереду на нас чекає дуже багато цікавого. Скоріше за все в 95-му окрузі буде перерахунок голосів, можливо, повний.

Штаб Юраков