Скандальну ОВК №97 в Броварах вдруге відвідає Віталій Кличко

30 жовтня, об 11.00, Броварський окружком відвідає Віталій Кличко. Лідер УДАРу приїде підтримати результати попереднього підрахунку голосів та нагадати провладній більшості в ОВК – після виборів кожен відповідатиме за порушення виборчого процесу.

Наразі окружна виборча комісія затягує обробку результатів голосування на дільницях, значна кількість протоколів з дільниць на яких перемагає кандидат від УДАРу Павло Різаненко відправляється на «доопрацювання», а бюлетені – на перерахунок. До ЦВК надсилається інформація з дільниць на яких Різаненко набрав відносну меншість голосів в порівнянні з іншими дільницями, що вводить громадськість в оману.

Ми вже стикались з тупиковою ситуацією після жеребкування по складу дільничних виборчих комісій, коли представники влади всіляко відкладали оприлюднення результатів, шукаючи вихід з незручної ситуації. Тоді процес зрушив з «мертвої точки» одразу після візиту Віталія Кличка до ОВК №97.

Нагадаємо, що згідно попереднього підрахунку, здійсненого на підставі протоколів виборчих дільниць із «мокрими» печатками, впевнену перемогу у виборчому окрузі №97 з центром у місті Бровари здобув представник політичної партії УДАР Павло Різаненко. Зі 104 668 виборців, які взяли участь у голосуванні, 31 672 віддали голоси за Різаненка, що склало 30,26%.

Друге місце посів Микола Семеняка – 15, 86% (16 605 голосів «за»). Тільки на третьому місці опинився кандидат від Партії регіонів і влади Сергій Федоренко. За нього свої голоси віддали 14 316 виборців, що складає 13, 68%.

 

Прес-служба ОВШ №97 партії УДАР

Контактна особа: 067 507 5390 Денис Гнатюк