У Ковелі знову затримали «відсічан», які розповсюджували листівки з інформацією про Івана Смітюха

На Волині вже стали традицією затримання активістів «Відсічі», які працюють у рамках акції «Помста за розкол країни». Сьогодні, 23 жовтня у Ковелі затримали четверо «відсічан». Про це «Перцю Волинському» стало відомо з власних джерел.

Близько 14-ї години ковельська міліція затримала четверо хлопців, які розповсюджували листівки з неприємною інформацією для Івана Смітюха. Той зараз є головою Ковельської райдержадміністрації і кандидатом у народні депутати.

Зараз у місцевому відділку міліції дають свідчення Іван Газюк, Сергій Голубович, Вадим Бєльський, Оксенюк Ростислав. Представники громадського руху «Відсіч» на Волині запевнили «Перець», що листівки мали усі необхідні вихідні дані, що активісти їх розклеювали тільки на дошках оголошень, а затримання відбулося під час розповсюдження листівок в одному з дворів міста Ковеля.

Нагадаємо, Іван Смітюх став об’єктом «Помсти за розкол країни», відтоді, як його брат Григорій Смітюх проголосував за сумнозвісний мовний законопроект Колісніченка-Ківалова. З липня і досі «Відсіч» час від часу робить рейди у Ковельському виборчому окрузі. Майже кожного разу розповсюдження листівок проти цього кандидата закінчується спілкуванням з правоохоронними органами.

Джерело: “Перець волинський”