У с. Козин на Волині відкрито інформаційно-консультаційний центр

ПРЕС-РЕЛІЗ

 Контактна особа: Людмила Вільчинська

email: l.vilchynska@gmail.com

 

У с. Козин Рожищенського району Волинської області на базі місцевого будинку культури створено інформаційно-консультаційний центр. Вчора до центру було передано технічне обладнання (комп’ютер та супутня офісна техніка). Інформаційно-консультаційний центр створено та оснащено завдяки Волинському Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, який реалізовує проект «Від спільних дій до успіху громад» за фінансової підтримки благодійного фонду «Європейський вектор».

             Відкриття Центру надасть додаткові можливості для розвитку самого будинку культури та зробить його більш корисним для місцевого населення. У інформаційно-консультаційному центрі громади сіл Козин та Рудка-Козинська зможуть отримувати вільний доступ до необхідної інформації, користуватися потрібною офісною технікою та навчатись комп’ютерної грамотності. Жителі висловили щиру подяку реалізаторам проекту за такий подарунок, адже, нажаль, не в кожного вдома є комп’ютер, а тим більше, Інтернет.

 Як показало опитування, найзатребуваніші послуги центру – це використання ксерокопіювальної техніки, а також застосування Інтернету, зокрема, програм, які дозволяють безкоштовно спілкуватися з людьми, що перебувають за межами України.