В Новой Каховке пропадают члены окружкома

В Новой Каховке похитили четырех членов окружной комиссии?
Очень тревожные вести доносятся из Новой Каховке. Там внезапно исчезло четверо членов ОВК.Одна из них женщина. Она вышла из помещения, оставив верхнюю одежду в помещении и пропала. В результате невозможно выполнить решение ОВК о пересчете бюллетеней на трех участках, так как нет кворума. Дети членов ОВК проявляют беспокойство, так как телефоны родителей не отвечают.
Как сообщает один из руководителей штаба Олег Зайченко, готовятся заявления о похищении членов окружной комиссии

=======

Женщину нашли. Стали вести в помещение, где проходит заседание ОВК. Она упиралась, не хотела идти заседать (странное нежелание у члена ОВК). Привели. И тут она упала в обморок. Просто мрак, как почему-то вдруг люди боятся пересчитывать бюллетени.

=======

Экзит-полл показал уверенную победу молодому самовыдвиженцу Ивану Виннику, а победил старый регионал, который до этого возглавлял СоцПУ Николай Дмитрук. Разрыв всего в 98 голосов

=======

У Новій Каховці збирається «Майдан» за чесні вибори
Вчора Новокаховська окружна виборча комісія № 184 прийняла рішення перерахувати бюлетені по трьох дільницях, які знаходяться в сусідньому Бериславському районі в зв’язку зі скаргою кандидата у народні депутати Івана Вінника.
Самовисуванець Іван Вінник програв представнику Партії Регіонів з розривом у дев’яносто вісім голосів і подав скаргу разом

з актами про порушення виборчого законодавства. Але сьогодні Новокаховська окружна виборча комісія № 184 не змогла приступити до перерахунку бюлетенів. Як повідомив наш спостерігач, комісія поки не починає засідання, бо чекають представників дільничних комісій, бюлетені яких будуть перераховувати. Пізніше нам повідомили, що ряд членів дільничних комісій спішно лягли в лікарню. Інших неможливо знайти, бо вони відключили телефони. Дмитрук терміново подав скаргу в суд, щоб заборонили перерахування бюлетенів. Чого він так злякався?
У даний момент під стінами будівлі Новокаховського міськради, в якому знаходиться ОВК, збираються прихильники Івана Винника, які вважають, що голосування було сфальсифіковане. Вже зібралося більше ста чоловік. Люди обурені
About Людмила Ямщикова 733 Articles
Координатор Майдан Моніторингу на півдні України (Одеська, Миколаївська, Херсонська області). Сфери компетенції: проектне мислення, громадянське суспільство, суспільний діалог, інформаційні технології.