В Житомирі черговий раз “помстилися” Партії регіонів та Сергію Рижуку

Черговий раз в Житомирі місцеві активісти кампанії “Помста за розкол країни” поширювали листівки із закликом не голосувати за Партію регіонів та чинного губернатора області – кандидата в народні депутати до Верховної Ради наступного скликання Сергія Рижука. Але особливою популярністю серед місцевого населення користувались плакати з котом – найрейтинговішим кандидатом цього політичного сезону.

Під час розповсюдження листівок в центрі міста на вул. Київській представники штабу Сергія Рижука намагалися завадити діяльності активістів. Двоє чоловіків, які представились працівниками штабу цього кандидата, погрожували молодим людям міліцією, обіцяли влаштувати їм “неприємності” та вимагали, аби вони припинили поширення листівок. Активісти кампанії “Помста за розкол країни” вже не вперше стикаються з погрозами невідомих та працівниками правоохоронних органів, тому не зреагували на залякування та продовжили поширення листівок, а люди Рижука змушені були піти геть.

7 жовтня активісти нагадали мешканцям міста про “здобутки” Сергія Рижука під час його перебування на посаді голови Житомирської облдержадміністрації та закликали не забувати, що саме Партія регіонів несе відповідальність за соціально-економічні провали нинішньої влади.

Джерело