«Все, що нас стосується – вирішується нами!»

ПРЕС-АНОНС

підсумкова акція студентської кампанії

«Все, що нас стосується – вирішується нами!»

 Під живу музику, з можливістю долучитись до вуличного протестного оркестру чи гри, яка розкриватиме суть і завдання громадської діяльності — так відбуватиметься мобілізація студентів львівських вишів до участі у всеукраїнській кампанії «Помста за розкол країни».

У четвер, 11 жовтня, об 11:00 Громадянський рух «Відсіч» закликав студентів вищих навчальних закладів Львова зібратися на площі біля пам’ятника Іванові Франку. Акція стане підсумком першого етапу студентської кампанії «Все, що нас стосується – вирішується нами!», в межах якої, починаючи з 27 вересня, активісти провели серію музичних заходів біля корпусів та гуртожитків львівських ВНЗ.

Активний та масовий опір через особисте долучення до громадської діяльності – саме до такого ефективного шляху протистояння владі та всім її руйнівним ініціативам пропонують долучитися небайдужій молоді активісти.

«В умовах тотального свавілля влади участь кожного у боротьбі за Україну має вирішальне значення. Саме напередодні виборів – ми закликаємо протистояти тим, хто свідомо нищить наше майбутнє. Наше завдання – не дозволити їм вирішувати за нас та без нашої участі, в якій саме країні завтра житиме сьогоднішня молодь», – коментують свою позицію організатори.

 Довідка: кампанія «Помста за розкол країни» виникла як реакція на законопроект «Про засади державної мовної політики». 7 лютого 2012 року, в день реєстрації законопроекту у Верховній раді, Громадянський рух «Відсіч» виступив із закликом до усіх свідомих українців розпочати діяльність на знищення рейтингу партій, які будуть підтримувати цей закон. Всі подальші акції кампанії становлять системну роботу в задекларованому напрямку: http://vstavay.info/

П.с.: акція не має стосунку до жодної з політичних сил і не має на меті підтримку будь-якої з них.

 

Контактна особа: Христина Груник
097-109-35-