1 грудня Uлія Лорd презентує альбом “8 секунд”

1 грудня

Арт-паб «Бочка»

(вул. Верхній Вал, 22)

Презентація нового альбому

Uліa Лорd «8 секунд»

Початок о 21:00

Альбом “8 секунд”, який наразі офіційно виходить, з успіхом відтворює систему координат Uлії Лорд. Чуттєвий електронно-гітарний нуар-поп. Мінорний, нічний, іноді інфернально-похмурий, але частіше – обертається декадентської романтикою.

Такою ми знаємо Uлію Лорd останні 15 років.»

Володимир Сіваш,  музичний критик

«Мій вибір у цьому альбомі – пісні «Лiкі» і «Тiло». В них Юлін унікальний голос найбільш

чуттєвий, безмірно відвертий і багатий обертонами. Ти сміливо, одним Голосом зупиняєш хвилини мого життя  і я дорожу цими миттєвостями »

Леонід Бурлаков, музичний продюсер

 1 ГРУДНЯ UЛІЯ ЛОРD ПРЕДСТАВИТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ «8 СЕКУНД»

Анонс

 1 грудня в столичному арт-пабі «Бочка» Uлія Лорd представить київським меломанам свій повноформатний студійний альбом «8 Секунд», робота над яким тривала кілька років. В травні вихід альбому анонсував титульний синґл «8 секунд», а нещодавно в ефірі музичних каналів було презентовано відео на пісню «Тіло».

 «Після тривалих пошуків, стало зрозуміло з ким мені вдасться зробити гарний музичний одяг для нового матеріалу. Записували альбом з одним із найкращих київських саунд-продюсерів –  Олегом Яшніком. Відбувалося це в резиденції звуку Stasrecords в Москві.  Останнім часом тут втілюють свої задуми Луї Франк, Дмитро Шуров Pianoboy, Бозон Хікса Юри Хусточки, Юрій Усачьов. Також друзями студії є група Бі-2. Це особливе місце. Студія відрізняється тим, що це атмосферний простір для створення музики. Мастеринг альбому робив американський саунд-продюсер  ScottLlamas на своїй студії в Каліфорнії» – розповідає Юлія Лорd.

 Альбом Uлії Лорd «8 секунд» видає рекордлейбл Lavina Music. Диск буде представлений 1 грудня під час концерту у київському арт-пабі «Бочка». Куди прийдуть привітати співачку її друзі кліпмэйкери Віктор Скуратовскій та Віктор Прідувалов, музиканти Валерій Харчишин та Анатолій Векслярський та інші.  В продажу альбом з’явиться 3 грудня. Всі, хто прийдуть на концерт, матимуть можливість отримати перші примірники. Пізніше виданий музичний матеріал з’явиться на Інтернет ресурсах співачки.

 Нагадаємо, що Uлія Лорd стала популярною завдяки альбому «Танець Душ». Увагу шанувальників співачка привернула своїми відеороботами на пісні “Танець Душ”, “Фото/Брудна як Ангел” – дует з групою “Скрябін” та “Дух Молоді” – кавер-версія на «Smells Like Teen Spirit» групи «Nirvana».

Акредитація

Ольга Самофалова

+38(097) 796 78 80