Анонс воркшопу «Газета за 12 годин»

Цікавишся медіа та журналістикою? Хочеш навчитися вирізняти брехню та маніпуляції у ЗМІ? Мрієш створити власний медіа-продукт?

МГО “Інтерньюз-Україна” запрошує тебе на дводенний інтерактивний воркшоп “Газета за 12 годин”, який відбудеться 30 листопада – 1 грудня в Одесі. Цей захід для технарів та гуманітаріїв, майбутніх програмістів, політологів, дизайнерів, економістів та усіх студентів, які не навчаються на журналістів, але усвідомлюють важливість медійної грамотності у сучасному світі та хочуть спробувати свої сили у виготовленні медіа-продукту.

Під час воркшопу відібрані учасники створять повноцінний електронний випуск газети та дізнаються про те:

  1.  чим відрізняється якісний журналістський матеріал від запису у блозі;
  2. як захиститися від медіа-маніпуляцій;
  3. яких стандартів та етичних норм має дотримуватися справжній журналіст;
  4. як організована робота редакції.

Воркшоп проведе Михайлина Скорик, випусковий редактор програми «Ранок з «Україною» (ТРК «Україна»), екс-редактор порталу Tochka.net та Лесь Димань, журналіст телеканалу Business.

Хто може взяти участь:

До участі у воркшопі запрошуються студенти нежурналістських факультетів навчальних закладів Одеси, а також медіа-активісти (до 21 року).

Участь безкоштовна. Учасники забезпечуються навчальними матеріалами, перервами на каву та обідами. Для участі необхідно до заповнити електронну анкету за посиланням http://bit.ly/Newspaper_12h_reg. Крайній термін заповнення анкети для заходу – 25 листопада.

Із запитаннями звертайся до Ѓвгена Демченка, заступника керівника програм нових медіа МГО “Інтерньюз-Україна” (+380 66 429 6278, ydemchenko@internews.ua).

Воркшоп “Газета за 12 годин” організовує МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації Інтерньюз Нетворк за фінансової підтримки АМР США.

--
С уважением,
Департамент СМИ компании "MediaUkraine":
профессиональное продвижение
и обучение работе в социальных сетях
бизнеса, СМИ, НУО, политикума.

Моб.: +38 095 421 66 52
ask@mediaukraine.biz
Skype: mediaukraine
www.mediaukraine.biz