На окрузі №197 вчинено злочин, – Андрій Парубій

Сьогодні зранку в Канівському окрузі № 197 було вчинено злочин – на сервер ЦВК були внесені дані щодо результату виборів на цьому мажоритарному окрузі, які повністю не відповідають дійсності.

 Про це повідомив народний депутат, представник Об’єднаної опозиції “Батьківщина” Андрій Парубій, який перебуває на місці події.

 Він повідомив, що станом на 5-у ранку окружна виборча комісія порахувала 87% протоколів.

 За результатами цього підрахунку кандидат від “Батьківщини” Леонід Даценко перемагав свого опонента від влади Богдана Губського на 1500 голосів.

 “В Губського навіть теоретично не було шансів за протоколами вийти на перше місце”, – зазначив Андрій Парубій.

 За його словами, в окружній виборчій комісії постійно чергує група народних депутатів від опозиції, тож абсолютно точно відомо, що з 5-ої до 8-ої ранку ОВК не працювала.

 “Але о 8-ій ранку несподівано на сайті ЦВК з’явилася інформація про те, що пораховано 100% протоколів і перемагає Губський”, – наголосив Парубій.

 “Зараз в приміщенні ОВК сидять члени ДВК, які привезли уточнені протоколи для здачі. А на сайті ЦВК вже висить цифра, що пораховано 100%”, – обурився депутат.

 “Це зухвалий злочин. Губський перейшов межу. Результати волевиявлення українців перекручені з точністю до навпаки. За такі злочини передбачена кримінальна відповідальність”, – заявив Андрій Парубій.

 Нагадаємо, що відповідно до протоколів з дільниць з мокрими печатками кандидат від опозиції Леонід Даценко переміг Губського на 4600 голосів.

1 Comment

Comments are closed.