У Львові відзначатимуть річницю Листопадового зриву

У суботу, 3 листопада у Львові відбудеться квест (змагання) під назвою «Осіння Звитяга», приурочене до річниці Листопадового Зриву та встановлення української влади у Львові. Як зазначають організатори, Молодіжне Об’єднання “ГРАНІТ”, формат заходу поєднує логічні ребуси, рухливість, використання знань з історії Визвольних Змагань.

Окрім ребусів та загадок, складених у сюжетний ланцюжок, змагання передбачає елементи рольової гри з частково детективною атмосферою.

Проведення подібних акцій, як відзначають організатори, – це оригінальний спосіб спонукання молоді до патріотизму , поглиблення своїх знань з історії, а також ефективна пропаганда активного способу життя серед “комп’ютерного” покоління. Схожу гру у Львові “гранітівці” проводять вже не вперше.

“Загалом, квест не лінійний, тому ми даємо можливість вибору послідовності виконання завдань, які охоплюють історичний центр Львова. Це, в свою чергу, також розвиває у підлітків самостійність, вміння особисто приймати рішення – коментує  член Молодіжного Об’єднання “ГРАНІТ” Андрій Мочурад.

Враховуючи погоду, учасникам змагань організатори обіцяють гаряче чаювання на деяких контрольних точках. Самі завдання і місця змагань будуть пов’язані з історією Львова 20-тих років минулого століття, пам’ятними таблицями, назвами вулиць та іншими цікавими об’єктами центральної частини міста.

“На переможців чекає солідний призовий фонд, від туристичних та молодіжних магазинів міста. Тому ті, хто прийдуть перевірити свої знання і спритність, не залишаться без винагороди – додає один з організаторів, Михайло Малкуш, – хоча, за словами учасників попередніх квестів «Граніту», така гра – це вже подарунок”.

Приєднуйтеся! Старт гри 3 Листопада, о 12.00 біля Ратуші (пл. Ринок, 1).

Зареєструватись на гру можна у соцмережах, або за телефонами:

(063) 102 101 2,  (097) 945 00 05