УБОЗ та СБУ стежать за групою «патріотів» у соцмережах (ВІДЕО)

http://www.youtube.com/watch?v=KOd80B7GWmI

Адміністратори однієї з найбільших націоналістичних груп у соціальних мережах «Ми – патріоти України» поскаржилися ZIKу – їх викликають на неофіційні допити до УБОЗу та СБУ.

Про це повідомили журналісти програми новин «Огляд дня» на телеканалі ZIK.

Хоча адміністратори віртуальних сторінок мешкають у Львові, Вінниці та Одесі, попри такі відстані, їм усім вже довелося поспілкуватися із правоохоронцями.

«Поводилися вони адекватно, але намагалися залякати. Такими мотивами – подумайте про батьків. Вийшли на нас через сусідів, тому що в мене з ними спільна мережа, Інтернет на них зареєстрований, то на них через ай-пі вийшли чи через номер телефону», – розповів один із адміністраторів групи (м. Львів) Роман Чернецький.

Група «Ми – патріоти України» популяризує націоналістичну ідеологію у соцмережах. Пан Роман припускає, саме цим вона і не догодила правоохоронцям. А входить до цієї групи більше ста сімдесяти тисяч українців.

Перші допити розпочалися, розповідає адміністратор, після візиту міністра МВС Віталія Захарченка до Львова. Поки у місті Лева адміністраторів допитував УБОЗ, за їхніх побратимів у Вінниці взялась СБУ.

У міліції Львівщини взагалі все заперечують – мовляв, УБОЗ нікого не допитував.

About Дмитро Пилипець 250 Articles
Громадський активіст