Війна за результати виборів в 71 окрузі. В бій йдуть фальшиві постанови ЦВК

На цьому окрузі змагаються Петро Балога,ЄЦ та Степан Деркач, ПР. Війна йде отакими методами

28 жовтня

Хустська ОВК упродовж 2 годин не називала журналістам кількість тих, хто проголосував

ОВК округу № 71 з центром у м. Хуст упродовж 2 годин відмовлялося надати журналістам та спостерігачам дані щодо явки виборців.

Лише після 22.00 повідомили, що на окрузі проголосували 67 736 виборців. Це 44 %.

Джерело

 

1 листопада

Дружина вже третій день не може знайти чоловіка, що є членом ОВК №71

“Знову по факту з міста Хуст. Біля мене – дружина одного з зниклих членів ОВК, Прибуш Наталя, а чоловік, що пропав – Прибуш Віктор, – розповідає Віктор Балога. – Дружина Прибуша звертається до МВС України з проханням допомогти встановити місцезнаходження свого чоловіка. Пройшло вже три дні з часу зникнення.
Міліція мовчить. Парадокс. А жінка в істериці”.

“Чи бачив хтось в Україні ще таке, щоб членів овк 71 в Хусті забрали і два дні тримали від сімей, відібрали телефони, тобто без зв’язку? Людей обробляють з єдиною метою, прийняти незаконне рішення на засіданні комісіі на користь представника партіі регіонів. Стиль: навколо комісіі одні хлопці спіцифічноі зовнішності. Всі бачать безпредел і всі мовчать, кому потрібно це зупинити.І не тільки в Хусті”, – написав В.Балога в іншому своєму пості у Фейсбуку.

Як уже повідомляло Закарпаття онлайн, на Закарпатті, в ОВК№71 з центром в місті Хуст, Партія регіонів хоче рейдерським способом вирвати перемогу у представника Єдиного Центру Павла Балоги, який з різницею в майже в 1 тисячу голосів переміг місцевого “регіонала” Степана Деркача..

Джерело

 

В ОВК№71 стягнули міліцію, а журналістам забороняють працювати

У ці хвилини влада стягнула близько сотні міліціонерів та взвод “Беркута” до Хустської районної ради, де у будь-яку хвилину може розпочатися засідання окружної виборчої комісії 71 виборчого округу.

Керує силовиками перший заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області полковник Василь Буковчаник.

Будь-які спроби зафіксувати те, що зараз відбувається у приміщенні ОВК наштовхується на брутальні заборони та погрози в бік журналістів.

Очевидно, що правоохоронцям дали наказ прослідкувати за виконанням “законного” рішення Львівського апеляційного суду, які на швидкоруч, сьогодні були ухвалені на користь представників кандидата від Партії регіонів Степана Деркача за відверто абсурдними та нелогічними позовами.

Коли розпочнеться засідання ОВК поки не відомо. Ситуація напружена, схоже влада пішла мукачівським сценарієм виборів 2004 року, коли будь-якими способами намагалися протягнути провладного кандидата.

Джерело

 

2 листопада

Членів Хустської ОВК возили за межі міста, щоби переконати «прийняти правильне рішення»

Півтора доби членів ОВК вивозили з Хуста спочатку в село Кволе Поляна, а потім на туристичну базу «Карпатія» в Шаяні, щоб переконати їх не визнавати результат виборів на окрузі №71. Про це на мітингу в Хусті заявив голова Хустської районної ради Василь Губаль.

За словами пана Губаля, комісію очолює донька голови Хустської райдержадміністрації Михайла Горби, тож він протягнув Горбі руку й попросив не ризикувати свободою доньки через ситуацію, що склалася. Однак той настільки заляканий тиском, який на нього здійснюють, що готовий навіть пожертвувати рідною донькою.

Джерело

 

3 листопада

71 округ: Регіонали задумали зачистити ОВК

Представники партії влади через власних сателітів, які мають представництво в ОВК 71 округу, мають намір змінити неугідних членів комісії на ручних.

Про це стало відомо Мукачево.net з власних джерел. За попередньою інформацією, вже є подання у ЦВК на заміну кількох членів ОВК.

Таким чином регіонали мають намір через рішення комісії анулювати результати голосування на окремих дільницях, компенсувавши розрив між своїм кандидатом Степаном Деркачем та Павлом Балогою.

До слова, нинішня голова ОВК 71 округу – це донька голови Хустської РДА, який у ці дні є активним учасником сценарію по спаплюженню результатів виборів на 71-ому окрузі.

Джерело

 

4 листопада

71 округ: голова ОВК принесла постанову ЦВК якої немає на сайті ЦВК

У неділю, 4 листопада, близько 9.20 голова ОВК 71 округу Ольга Кадар (донька голови Хустської РДА) з’явилася у будівлю ОВК, за словами одного з присутніх членів комісії, з пакунком під платтям. В один момент, переповідає очевидець (член ОВК Ростислав Єгоров) голова ОВК спробувала вкинути пакунок у сейф, але ще один член ОВК завадив їй це зробити. На запитання присутніх членів ОВК (4 особи), що саме намагається голова ОВК вкинути у сейф, та пояснила, що це начебто документи з ЦВК, які прийшли їй додому сьогодні вночі.

Хоча за процедурою документи з ЦВК повинні надходити кур’єрською поштою, реєструватися в журналі, і т.д. На пакунку, який тримала в руках голова ОВК, не було печаток, маркувань та відміток, як це передбачено законом.

Як виявилося, це були документи по зміні 5-ох членів ОВК в двох екземплярах. Цікаво, що серед нових пропонованих членів ОВК є особистий водій кандидата по 71 окрузі Степана Деркача та його теща.

Їхні копії можна переглянути тут. Юристи та присутні члени ОВК відразу зауважили на сумнівності їхнього походження.

Щодо дій голови ОВК складено акт

————–
ОВК 71 округу 4 листопада 2012 року замінила 5-х членів ОВК на підставі постанови ЦВК про зміни в складі ОВК, на першій сторінці якої немає підпису, а на останній – печатки.

———–
На сайті ЦВК відсутня незаконно представлена членам ОВК Постанова ЦВК на якій стоїть №1925 від 3.11.2012 року, і посилаючись на яку, начебто законно зі складу ОВК №71 вивели членів комісії. Хоч в самій Постанові зазначено, що ця Постанова повинна бути оприлюднена на сайті ЦВК
http://www.cvk.gov.ua/acts/Newb94d.html?py=2012&pm=10&pd&bound=750
https://maidan.org.ua/vybory2012/reports/view/2103
Кандидат Степан Деркач втручається у роботу ОВК 71 округу
Під час ранкового засідання ОВК 71 округу кандидат від партії регіонів Степан Деркач (у синьому костюмі), який вже майже тиждень через суди та підконтрольних членів ОВК, намагається визнати результати виборів на окремих дільницях недійсними, брутально втручається у роботу ОВК, вириваючи документи. За свідченням очевидців, це “липова” постанова ЦВК про заміну 5 членів без підписів та печаток. Серед потенційних нових членів ОВК значаться зацікавлені особи – особистий водій Степана Деркача та його теща.

http://www.youtube.com/watch?v=roy5Sqh9LAI