Ні – Митному союзу! ТАК – нашому європейському майбутньому

“Друзі! Українці!

Майбутнє України як незалежної держави опинилось під загрозою. На 18 грудня 2012 року правлячим режимом запланована нова чорна зрада. У Москві може бути підписаний фактичний акт капітуляції України, підписання угод, змістом яких є фактичне приєднання України до Митного союзу.

Задля збереження своєї влади, задля збереження награбованого режим готовий йти навіть на те, щоб перетворити Україну на імперську провінцію, а себе на путінських намісників.

Харківські угоди, агресивна інформаційна кампанія на користь ЄврАзЕС під проводом відомих кремлівських посіпак, протягування закону про референдум, зміст останнього послання президента, у якому наголошується на приєднанні до правил Митного союзу – все це ланки одного ланцюга, ланцюга, який веде до втрати незалежності України.

Тому ми звертаємось до всіх, кому не байдужа Україна, кому не байдуже майбутнє наших дітей. Ми звертаємось до тих, кому не байдужі базові європейські цінності – права людини, демократія, верховенство права. Сьогодні не можна бути осторонь, сьогодні настав час рішучого вибору: або ми йдемо в Європу, або йдемо назад, в майбутній нео-СРСР.
Окремо звертаємось до опозиції. Майбутнє України сьогодні вирішується не бійками у Верховній Раді. Майбутнє України вирішується через масові народні рухи. Приєднуйтесь до них. Беріть свої прапори, приводьте своїх партійців, прихильників. Сьогодні все залежить лише від спротиву суспільства спробам повернути хід історії. Сьогодні – іспит на вашу спроможність представляти українське суспільство.

Ми закликаємо всіх прийти 17 грудня о 10.00 під Адміністрацію Президента України та сказати своє рішуче «Ні!».

Ні – Митному союзу! Ні – чорній зраді України!

ТАК – нашому європейському майбутньому!”

Громадський рух на підтримку європейської інтеграції України “Ми – європейці”

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair