Про Гриценка, хабарі та борців з корупцією.

Країна неляканих ідіотів. Те, що Гриценко далеко не ангел-це дитячі забавки у порівнянні з відвертою тупістю , як його колишнього підлеглого, так і журналістів, які намагалися зробити сенсацію з його заяв, які тягнуть на відповідну статтю КК.

В статті ««З мене вимагали 300 тисяч доларів за непроведення контрагітації…» « в газеті « Україна молода», колишній заступник міністра оборони з економічних питань (у 2005-2006 роках) і кандидат в народні депутати по одномандатному округу № 86 в Івано-Франківській області В’ячеслав Кредісов публічно звинувачує п.Гриценко у корупції та хабарництві.Далі мовою оригіналу:

Окрім того, я досить довго фінансував особисті потреби громадянина на ім’я Анатолій Степанович Гриценко, щомісяця виплачуючи йому близько 25 тисяч доларів на громадсько–політичні потреби. Частина цих грошей ішла на розвиток партії «Громадянська позиція». http://umoloda.kiev.ua/

У цьому ж інтерв”ю колишній заступник міністра оборони видає черговий шедевр:

Пан Гриценко сформував собі через деякі ЗМІ образ «головного антикорупціонера країни», і це реноме потрібно було якось доводити. Мене звільнив — звинуватив у корупції. Байдуже, що ніхто не довів моєї причетності до махінацій.

Не довів причетності до махінацій.Цікаво, що п.Кредісов не вважає щомісячні виплати п.Гриценко суми у розмірі 25 тис долярів проявом корупційних дій.

Тоді виникає наступне запитання до п.Кредісова-Звідки гроші на щомісячні виплати, та ще й у таких розмірах? Що це-генеральська зарплатня, яку Ви у повному обсязі передавали п.Гриценко, чи може продукт Ваших корупційних діянь?

Я вважаю, що відповідь на це запитання мусіть дати Генеральна прокуратура та СБУ. Звертаюся до ГПУ та СБУ з офіційною заявою щодо розслідування фактів викладених п.Кредісовим в інтерв”ю газеті « Україна молода».

Журналістам « Україна молода» окрема подяка за це цікаве інтерв”ю. п.Кредісову хотів би нагадати, що бажання вирити яму своєму опонентові завжди має негативні наслідки у вигляді падіння у ту ж саму яму.

Д.Снєгирьов