Цікава арифметика

Члена фракції «Свобода» Руслана Кошулинського більшістю голосів обрали на посаду віце-спікера Верховної Ради.

За кандидатуру свободівця проголосували 305 народних депутатів, у тому числі 126 членів ПР. «Батьківщина» віддала за свободівця 87 голосів, «УДАР» – 42, «Свобода» – 36, позафракційні – 14. Жоден з членів фракції КПУ не голосував за пана Кошулинського.

Кандидатуру пана Азарова підтримали 252 народних депутата:

Партія регіонів – 208, КПУ – 32, позафракційні – 12.

Член фракції КПУ Ігор Калетник був обраний більшістю голосів на посаду першого віце-спікера Верховної Ради.

«За» проголосував 241 народний депутат. Зокрема, партія регіонів віддала за кандидатуру 203 голоси, КПУ – 32 і 6 – позафракційні нардепи.

« Свобода» типу не підтримує регіоналів Азарова та Рибака, але регіонали, навпаки, підтримують свободівця Кошулинського.

Пане Чечетов, дякую уклінно , що не вся фракція ПР підтримала кандидатуру «непримеренного» борця за грошові знаки.Тоді б питання щодо «опозиційності» Свободи відпало б само по собі.Зате маємо яскраву картинку перших днів-вибиті двері, бійки та поламаний паркан.

Коли я балотувався у Львові, місцеві підприємці, які зверталися до мене у пошуках захисту від свавілля та здирництва « націоналістів» , розповідали мені , що питання приватизації будь якого об”єкту коштує 100 долярів за метр.Питання треба було вирішувати виключно з керівництвом фракції « Свобода» у львівській міській раді.

.Цікаво , скільки тепер будуть коштувати у нового віце-спікера метри ще не приватизованих об”єктів в масштабах всієї України?