Мізантроп Вонакул: Фаріоном по Колісниченку

Якщо здуру битися головою об стінку, то є ризик, що цегла повипадає і  стіна розвалиться. Тому треба, аби з протилежного боку стукався хтось синхронно.

Раніше в нас таким стукачем був лише народний депутат Вадим Колісниченко від Партії регіонів, а тепер ще й Ірина Фаріон від «Свободи» з`явилася.

Раніше він постукається  головою об стінку і зробить  заяву про те, що бандерівців засудив Нюрнберзький трибунал. Трошки прибріхував у своїх боротьбі з ненависним  українськими буржуазним націоналізмом.  Правда, потім вигадав іншу формулу. Мовляв, вищезгаданий трибунал засудив усіх колабораціоністів  і відповідно бандерівців також. Ну це все одно, що сказати трибунал засудив усіх шахраїв, а значить і Колісниченка разом з усією Партією регіонів. Їхнє шахрайство підтвердив сам заслужений диригент України Михайло Чечетов. Про «развели как котят» пам’ятаєте?

Інша справа Ірина Фаріон. Вона днями теж явно  стукнулася лобом в стінку і закликала не вивчати російську мову, яка є мовою окупанта. Повинен сказати, що там, де один Колісниченко пройшов, трьом Фаріон робити нічого. Бо він, хоч і бореться з українською мовою, але так простодушно ніколи не закликав її не вчити. А пані Ірина  – з усією націоналістичною щирістю.

І це ж треба, щоб її  тверезий заклик не вчитися за підручником історії однодумця Колісниченка нафталінового совка Табачника поєднувався  б з такою дурістю. Ну хоча б про суто практичні міркування подбала на зразок: «Я русский бы выучил только  за тем, чтобы допрашивать пленных».

Сиджу собі і думаю, чи діждемося ми того Вашингтона, який скаже: «Учітеся брати мої, прошу вас, благаю. Вчіть мови – чим більше, тим краще. І російську в тому числі». А поки що виходить мова на мову як головою об стінку.

Тільки навіть синхронне стукання стінку розвалить. Цегла не випаде в один бік, а просто розтрощиться. Доведеться лобами стукатися. Як баранам.

Мізантроп Вонакул

2 Comments

  1. БРАВО, СВОБОДА! (Валентин Човен)
    Браво, Свобода!Вперед, Україно!
    Буде Свободною наша Країна!
    Хто за Свободу, нехай озоветься,
    Бо Українцем за Правом зоветься!
    Діти Героїв ставайте до праці –
    Буде бандитам усім по гілляці!
    Ми – Українці і це – наша згода.
    Злагода буде, як буде Свобода!
    Земле вітає Свободну Людину,
    Що розбудує потужну Країну!

  2. Сколько злости,ненависти у поклонников этой власти против Свободы. Они боятся Свободу. Они считают,что Свобода случайно прошла в Раду. Нет,господа. Свобода- украинская партия. и побольше бы таких партий в Раде. Тогда бы в Украине не было пятой колонны и не были бы в правительстве и в Раде граждане России,которые только недавно живут в Украине. Как может быть министром обороны Украины,гражданин России,который ещё в 1998 году служил в России? Чьи интересы он защищает?В Севастополе он себя представлял,как пророссийского политика. А Фарион молодец. Только я всё никак не могу выучить украиский\ я боюсь писать на украинском,так как ещё со школы делаю ошибки. Не знаю, где пишется И с крапкою и И. У меня есть два учебника,один -Фарион,сын привез из Львова. Буду учить. После выступлений Колесниченко хочется говорить только украинской.

Comments are closed.