15 березня в Києві відбудеться вручення Музичної премії YUNA

15 березня в Палаці Україна (вул. Велика Васильськівська, 103) о 19.00 відбудеться вручення музичної премії YUNA. Це щорічна національна премія, що відзнача є найкращих діячів музичного мистецтва.

Церемонія вручення премії YUNA, яка відбудеться 15 березня 2013 року, пiдсумує результати розвитку української музики за 2012 рік.

Метою премії YUNA є стимулювання подальшого розвитку української музики: її творців та виконавців.

Офіційна дата створення премiї – 27 жовтня 2011 року, коли вперше було заявлено про її заснування представникам масс-медіа на пресс-конференції в УНІАН.

Назва музичної премії YUNA розшифровується як Yearly Ukrainian National Awards – Щорічна Українська Національна Премія. Маючи європейське звучання, і, відзначаючи тим самим високий рівень розвитку вітчизняної музичної культури, вона вказує на українське походження.
Символічним образом логотипу стала божественна вічно молода муза й покровителька співаків та музикантів YUNA. Вона зображена в невагомому польоті з лірою в руках. YUNA втілює в собі образ справедливого критика, який може як щедро нагороджувати, так і суворо оцінювати.