Олекса Ярославцев: Янукович спалився

Офігеть. Насправді, щоб встановити або прибрати камери повинно бути розпорядження голови пенітенціарної служби, направлене в офіційному порядку в лікарню, листом на бланці, з печаткою. Київ-Харків. Тиждень. Головний лікарь згідно прийшедшему погодженню дає дозвіл. Ще два-три дні. Це не ввважаючи, те, що прийняття рішення Януковичем теж повинне пройти юридичний департамент та СБУ. Ще тиждень. Плюс пошта.

А тут – півдня не пройшло – зняли камери у палаті Тимошенко.

Насправді, саме сьогодні Янукович на практиці довів, що все, що відбувається – катування у ментівках, тормози у прокуратурі, судівський безлад, знущання над політв’язнями тощо – все це напряму залежить від нього. Лише від одного його бажання. Доволі вагомий приклад для майбутнього суду над ним.

І ще одне. Янукович сьогодні спілкувався зі своїм електоратом, яків він вважає единим живучим постійно в Україні. Всі інши, виходить з його дій – тимчасові мешканці, якіх навіть і чути не треба.

І ще. Скількі сьогодні журналістів отримали перешкоджання з боку ментів або охоронців? Є призвища, та видання? Чи будуть позови до прокуратури?

Я вас вітаю, друзі.

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair