Соціальні послуги та е-врядування

27 лютого 2013 року відбулось засідання консультативної ради з питань організації соціальної роботи.  Як зазначив директор Тернопільського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Богдан Рокочий, центри соціальних служб області застосовують комплексний та системний підхід на раннє виявлення , обблік та супровід сімей, які спричинили кризу, дотримання прав дітей та батьків, використання їх внутрішнього потенціалу у процесі розв’язання проблем, сприяння підвищенню відповідальності батьків за виховання дітей, забезпечення індивідуального підходу до кожної сім’ї.

На нараді обговорювались плани заходів щодо впровадження Ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”, з метою посилення взаємодії районних центрів СССДМ з органами державної влади та громадськістю.   Проноаналізував ситуацію  в Тернопільській області громадський експерт  Володимир Ханас.

Керівник проектів АЧЦ із питань нових медіа та е-врядування  Василь Ханас презентував проект: «Публічні бібліотеки – мости до е-урядування» та визначив можливі напрямки співпраці в районах області. Зокрема він відзначив, що е-врядування є невід*ємною  частиною “Партнерства..”