Столична молодь святкуватиме День народження Костенко

День народження Ліни Костенко святкуватиме молодь з усієї України. Зокрема в столиці відбудеться літературно-музичний вечір, приурочений народженню поетеси.

Поезію Ліни Костенко і свої твори читатимуть Світлана Поваляєва, Анна Малігон, Юлія Скорода, Василь Куйбіда та Світлана Балагула.

Цікаву розповідь про поетесу готує журналістка та громадська діячка Катерина Гладка. А музичну частину забезпечують київські гурти «Колір Ночі» та «Інше Небо».

Талановитий режисер Андрій Приймаченко зніматиме відеовітання присутніх. Отже, якщо хочете привітати свою улюблену поетесу Ліну Костенко з Днем народження — готуйте слова! Організатори зазначають, що вітання обов’язково доставлять адресату.

Також планують провести конкурс на найкраще прочитання поезії іменинниці. Переможця нагородять цінним призом. Але це ще не всі сюрпризи, каже організаторка Тетяна Моцак: «Цей вечір ми плануємо не стільки як святкування в звичному сенсі цього слова, а як вечір-подяку за її творчість. Хочеться створити сімейну атмосферу й поділитися теплом, яке дарує творчість письменниці».

Зазначимо, що торік День народження поетеси святкували на Хрещатику літературним флешмобом. Молоді кияни декламували «живим ланцюгом» поезію Ліни Василівни, а також створили «живий вірш».

Подібні заходи цьогоріч також відбудуться в Донецьку, Чернівцях, Кіровограді, Львові, Хмельницькому, Ужгороді, Харкові та Запоріжжі.

Локація: м. Київ, вул. Гончара, 33 (неподалік ст. м. «Золоті ворота»)

Час: початок о 19:00

Благодійний внесок: 10 гривень

Організатор: Молодіжна інформаційна спільнота «Сіль»

Партнери: Молодий Народний Рух, Студія Андрія Приймаченка «Передова».

Контакти: 093 65 26 820, 097 17 445 17

Акредитація ЗМІ: soli_com@ukr.net