«5 канал» покаже, якими є сучасні українські бібліотеки

«5 канал» покаже, якими є сучасні українські бібліотеки

 

З 21 квітня, щонеділі о 09:10 «5 канал» презентує «Простір ідей».

Це новий суспільно корисний проект, який має на меті привернути увагу суспільства, можновладців, батьків до теми розвитку, оновлення та вдосконалення культурних осередків – БІБЛІОТЕК.

 Першою бібліотекою, яку команда «Простору ідей» відвідає разом з зірковою гостею Анжелікою Рудницькою, буде Барська районна бібліотека Вінницької області, на базі якої влаштовують різноманітні тренінги,  навчають комп’ютерній грамотності, надають юридичну консультацію з будь-яких правових запитань.

Редактор  проекту Тетяна Терен зазначила:  «На сьогодні, бібліотеки – це не лише осередки збереження книжок та періодичних видань, але й великий інформаційно-технологічний банк збереження та розповсюдження інформації. Це місце, яке збирає однодумців, яке допомагає реалізовувати творчі задуми та саморозвиватися, це те місце, де людям подобається з користю проводити час».

Проект створено за підтримки міжнародної благодійної програми «Бібліоміст», основним напрямком діяльності якої є підвищення ролі бібліотек в сучасному інформаційному суспільстві і розбудова на їхній основі багатофункціональних полікультурних інтелект-центрів.

Якою може бути сучасна бібліотека? Дізнавайтесь  разом з відомими українцями у проекті «Простір ідей»щонеділі  о 09:10 на «5 каналі».

 

 

Прес-служба «5 каналу»,

Контактний телефон 351-77-20