Акція «Вставай, Україно!» в Харкові все-одно відбудеться, – Арсеній Яценюк

Незважаючи на перешкоди з боку влади, опозиція все одно проведе акцію «Вставай, Україно!» в Харкові.

 Про це голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив журналістам біля харківської лікарні «Укрзалізниці», де сьогодні має відбутися зустріч опозиціонерів із Юлією Тимошенко.

 Він наголосив, що опозиція провела акцію «Вставай, Україно!» вже в багатьох обласних центрах, проте в Харкові уперше напередодні акції міська влада зняла з маршрутів весь громадський транспорт, перегородила все місто, вигнала до центру міста всі машини по очистці каналізації.

 «Такий страх перед тим, що опозиція проведе свою акцію в Харкові. Влада не просто боїться опозиції – влада боїться свого народу», – підкреслив він.

 Арсеній Яценюк наголосив, що акція «Вставай, Україно!» в Харкові все одно відбудеться.

 Відповідаючи на запитання журналіста щодо можливості зустрічі із Юлією Тимошенко, Арсеній Яценюк підкреслив: «Юлія Тимошенко повинна сьогодні зустрітися з тими людьми, з якими вона попросила зустрітися. І вони (Пенітенціарна служба. – ред.) повинні виконати цю пряму норму закону».

На його переконання, із дозволом на побачення опозиціонерів із Юлією Тимошенко зволікають, адже знають, що акція «Вставай, Україно!» розпочинається о 15.00.

 

“Батьківщина”