Кожем’якін і Колесніченко взялися за заборону пропаганди гомосексуалізму

До Верховної Ради внесли постанову, якою пропонується заборонити пропаганду гомосексуалізму, спрямовану на дітей.

Відповідна постанова зареєстрована в парламенті у понеділок.

Автором проекту постанови про прийняття за основу законопроекту про заборону спрямованої на дітей пропаганди одностатевих сексуальних відносин є народний депутат “Батьківщини” Андрій Кожем’якін.

В постанові нардеп просить прийняти за основу проект закону №1155, поданий народним депутатом Вадимом Колесніченком.

“Наразі, одним з таких негативних проявів лібералізаційних процесів в Україні є поширення одностатевих сексуальних стосунків, відкрита їх пропаганда у всіх сферах суспільного життя під виглядом боротьби за право особи на вільний вибір своєї сексуальної орієнтації”, – йдеться в пояснювальній записці до законопроекту.

На думку автора, метою даного проекту закону є забезпечення захисту дітей від пропаганди одностатевих сексуальних стосунків як фактору, “який негативно впливає на їх фізичний, психічний, духовний, моральний та інтелектуальний розвиток”.

Колесніченко пропонує заборонити пропаганду одностатевих сексуальних стосунків в сфері освіти та в ЗМІ.

“Спрямована на дитину, пропаганда фізичними та юридичними особами одностатевих сексуальних стосунків…. тягне за собою встановлену законодавством України адміністративну”, – йдеться в проекті закону.

Як відомо, у жовтні 2012 року парламент у першому читанні ухвалив закон №8711, що передбачає заборону пропаганди гомосексуалізму, спрямованої на дітей.

Згідно з законом, забороняється практично будь-яка публікація про ЛГБТ-спільноти.

Один із авторів закону Євген Царьков раніше виступав із заявами про те, що він виступає за прагнення повернути до Кримінального кодексу сталінську статтю за одностатевий чоловічий секс.

Українська правда