Регіонам наказано готуватися до референдуму – ЗМІ

З Адміністрації Президента пішла вказівка ​​в регіони готуватися до проведення Всеукраїнського референдуму.

Про це повідомили джерела в Адміністрації Президента, пишуть “Коментарі”.

За словами співрозмовника, в обл-і райадміністрації спущена інформаційна довідка про готовність до можливого проведення Всеукраїнського референдуму.

І хоча поки дата проведення волевиявлення невідома, мова, швидше за все, йде про осінь цього року.

У той же час, перший заступник голови фракції “Батьківщина” Олександр Турчинов написав у Facebook про те, що влада активно готується до референдуму.

Зокрема, він звернув увагу на ряд рішень Центрвиборчкому від 2 квітня, що стосуються проведення референдумів.

“Це значить, що АП прискорило зворотній відлік до завершення державного перевороту. Розпочався заключний акт цієї трагедії – це незаконний референдум, який, на думку “професіоналів” з АП, повинен легалізувати весь абсурд і маразм української диктатури”, – зазначив він.

Як відомо, раніше повідомлялося, що Центральна виборча комісія розпочала підготовку до проведення всеукраїнського референдуму.

Голова Верховної Ради Володимир Рибак не виключає проведення референдуму про довіру українському парламенту.

У той же час глава КПУ Петро Симоненко прогнозує проведення референдуму про створення двопалатного парламенту і внесення змін до Конституції в листопаді.

Разом з тим, заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов повідомив про те, що Партія регіонів, швидше за все, підтримає проведення референдуму.

Українська Правда