15 травня 2013. Зустріч громадських лідерів м. Харкова з Мирославом Мариновичем

15 травня 2013р. запрошуємо вас на зустріч громадських лідерів м. Харкова з Мирославом Мариновичем, співзасновником Ініціативи Першого грудня, відомим громадським діячем.

В рамках зустрічі, впродовж двох годин, ми говоритимемо про лідерство і цінності в сучасному суспільстві, дискутуватимемо про їх нелегку взаємозалежність, шукатимемо рецептів виховання та формації моральних лідерів у сьогоднішніх умовах.

Мирослав Маринович поділиться своїм бачення ролі громадських лідерів у розвитку України сьогодні та відповість на запитання присутніх. Організатори зустрічі: Інститут лідерства та управління УКУ спільно з Харківським благодійним фондом “Ренесанс».

Дата проведення: 15 травня, середа, 15.00-17.00 год. Місце проведення: м. Харків, вул. Мироносицька, 25, Харківський благодійний фонд “Ренесанс”

Для реєстрації просимо звертатись до Наталії Бордун за тел. +38067 6722167

 

Зустріч відбувається в рамках програми візитів з метою популяризації принципів морального лідерства серед громадськості за фінансової підтримки Caritas-Germany.

Довідка: Мирослав Маринович – відомий громадський діяч, член та співзасновник Ініціативи Першого грудня, український правозахисник, публіцист, один із засновників Української Гельсінської групи, віце-ректор з питань призначення та місії Українського католицького університету

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair