Бішкек, виходь! Підпишіть петицію проти насильства

Завтра, о 12.30, біля будівлі Жогорку Кенеша (киргизького парламенту – ред) в Бішкеку відбудеться мирна акція протесту 1 ЧЕРВНЯ: ЧАС ДІТЕЙ ЗАХИЩАТИ, А НЕ СВЯТО ВІДЗНАЧАТИ! Мирна акція є частиною більш довгостроковій ініціативи проти сексуального та гендерного насильства щодо дітей та жінок, створеної членами-волонтерами Кампанії «Сообща». Приєднуйтесь до нашої спільної справи – ​​СПІЛЬНО покінчимо з насильством!
Під час акції, буде передана петиція через члена СООБЩА депутатку РК Алтибаєву Айнур членам Жогорку Кенеша. Петиція за дуже короткий час зібрала більше 1000 голосів.
Також стежте за оновленнями на  деннику  «СПІЛЬНО покінчимо з насильством щодо жінок та дівчаток!», створеного волонтерами та журналістами-членами кампанії: http://unitekyrgyzstan.kloop.kg/
Інформація для ЗМІ про прес-конференції та захід:http://unitekyrgyzstan.kloop.kg/2013/05/28/press-konferentsiya-30-maya-ob-aktsii-protiv-nasiliya-v-otnoshenii-detej-press-reliz/
Захід на фейсбуці: https://www.facebook.com/events/157973507714881/
Якщо не можете брати участь, будь ласка діліться заходом, запросіть друзів, поділіться інформацією та підпишіть петицію:

http://pikir.kg/petitions/view/ostanovim-seksualnoe-i-gendernoe-nasilie-v-otnoshenii-detej-i-zhenschin-v-kyirgyizstane