Мати засуджених за вибух у Запоріжжі звернулася до Януковича

Ольга Дьоміна, мати засуджених за вибух у Свято-Покровському храмі Запоріжжя, який стався 28 липня 2010 року, звернулася до Президента України з проханням “зглянутись ще на одну матір, у якої «перевертні у погонах» забрали двох синів!”

“Мої хлопці гідні іншої долі, вони не злочинці. Вони не зробили ніякого злочину, просто правоохоронці … призначили їх на роль «винних», коли в короткий термін треба було знайти справжніх злочинців, причетних до вибуху у Свято-Покровському храмі, який стався 28 липня 2010 року.

Катуваннями, залякуваннями, погрозами моїх синів та ще одного невинного хлопця ці, так званні «правоохоронці», змусили написати «явки з повинною» (напевне Ви чули про те, як ті кати це «роблять», не дай Боже нікому попасти до них у лапи!!!). Більше ніяких «доказів» їм і не треба було. Та й навіщо ті докази? Кому вони «потрібні»? Хто взагалі буде розбиратися – винні хлопці чи невинні?!

Адже міліція – прокуратура – суд – це одна «родина», де «один за всіх і всі за одного». Це дуже добре гасло, коли ним користуються не заради зірочок на погонах, не заради сумнівної кар’єри, не заради грошової винагороди, і не дай Боже, коли цим гаслом користуються для руйнування життя невинних людей!

Саме так і сталося з моїми синами – Антоном Харитоновим та Сергієм Дьоміним, а також третьою жертвою міліцейського свавілля – Евгеном Федорченко.

Заради того, щоб «догодити» Вам, Вікторе Федоровичу, «правоохоронці» не придумали нічого кращого, аніж призначити на роль «винних» трьох безвинних мешканців м. Запоріжжя, а не шукати справжніх злочинців. Про те, як Вас обдурили, коли сказали, що злочин «розкритий» і яким чином він «розкритий» – я багато писала в зверненнях та відкритих листах до Вас, до усіх посадових осіб. Та все марно. Мої листи до Вас певно не доходять, бо я певна, – якби Ви їх прочитали чи почули (було і відео звернення), Ви вже давно б відреагували, і мої сини були б на волі. А дійсні винні, котрі скоїли цей страшний злочин, та ті злочинці у погонах та мантіях, які сфальсифікували цю справу і ТРИ роки тримають у буцегарні НЕВИННИХ людей – були б покарані”, – йдеться у зверненні матері.

http://www.deloponomarey.zp.ua/

З попередніх публікацій:

Як фабрикувалася “справа пономарів” в Запоріжжі