В Україні стартує Всеукраїнський тиждень новин про маленьких українців

27 травня Всеукраїнський громадський проект «Відкрий Україну через позитив» запускає інформаційну кампанію «Всеукраїнський тиждень новин про маленьких українців», присвячену Міжнародному дню захисту дітей 1 червня.

Мета ініціативи – висвітлення й поширення інформації про життя та розвиток (спортивний, творчий, особистісний) дітей в Україні, їх досягнення як всередині, так за межами країни, а також новин про створення й збільшення можливостей для розвитку дитячого потенціалу.

Участь у кампанії візьмуть близько 15 українських ЗМІ, а також громадські організації й благодійні фонди.

Всеукраїнський громадський проект «Відкрий Україну через позитив» стартував у березні 2012 року. Його мета: відродити і підтримувати в українцях почуття національної гордості за свою країну і співвітчизників; відкрити Україну світу з іншого боку – завдяки усвідомленому пошуку, створенню й поширенню позитивних новин про Україну й українців; сприяти формуванню збалансованого іміджу України у світовому медіа-просторі, а також зміцненню двосторонніх відносин у сфері культури, освіти, туризму, соціуму, економіки і т.д.

Учасниками проекту є не лише жителі регіонів України, але й громадяни США, Англії, Швеції, Франції, Німеччини, Туреччини, Іраку, Ірландії, Росії та Бельгії.

 

Контакти проекту:

Positiveukraine2013@gmail.com,

https://www.facebook.com/groups/positiveukraine/

Children FB Banner Ukrainian by Padraig Purcell