“Вадік Румун”, який побив журналістів, мав судимість – ЗМІ

Вадик “Румун” Тітушко з Білої Церкви, який побив журналістів, мав судимість.

Про це у понеділок пишуть “Вести” з посиланням на джерело в міліції його рідного міста.

Як відомо, у суботу на мітингах журналіст “5 каналу” Ольга Сніцарчук і фотограф газети “Комерсант” Влад Содель зазнали нападу хлопців у спортивних костюмах.

Останнім не сподобалося, що вони потрапили в об’єктиви журналістів, і близько двох десятків “спортсменів” напали на кореспондентів. У підсумку Сніцарчук отримала забої обличчя, живота і садна.

За даними джерел “Вістей”, у неділю Тітушко був затриманий і доставлений до Києва. Але офіційні джерела спростовують цю інформацію. Кажуть, що правоохоронці досі “Румуна” знайти не можуть.

“У Тітушко є судимість за крадіжку – разом з дружками пограбував оптову базу і виніс комп’ютери та монітори. Тітушко тоді дали два роки умовно, вони вже пройшли”, – повідомили в міліції.

До речі, сам клуб “Будо”, в якому тренується Тітушко, знаходиться на території райуправління міліції.

Як розповів Микола Жукович, начальник прес-служби міліції Київської області, у приміщенні Білоцерківського райвідділу міліції дійсно є спортзал, де тренування проводять співробітники міліції.

“У нас в області великі проблеми із залами, тому міліціонерам ніде відточувати навички. У Білій Церкві тренуються при райвідділі і міліціонери і діти, можливо відвідують цей зал і інші підлітки”, – сказав Жукович.

Українська Правда