І знову про «Львівську жінку»

Справа із продажем майна по пр. Перемоги, 2а, яке належить, чи належало  ПП «РО КТ «Львівська жінка» у м. Нововолинську на Волині, набирає обертів у новій якості (читайте Третя світова «Львівської Жінки») .

Львівський апеляційний адміністративний суд своєю ухвалою від 21. 05. 2013 року відмінив вирок Нововолинського міського суду від 20 травня 2011 року про оренду цього приміщення іншими особами. І зобов’зав виконком Нововолинської міської ради визнати недійсними результати конкурсу та скасувати своє рішення і, відповідно, направити справу до суду першої інстанції – у Нововолинський міський суд для продовження розгляду. Ухвала оскарженню не підлягає.

Тепер питання у іншому. Чи знав про це міський голова Віктор Сапожніков, коли продавали приміщення іншій особі на сесії, що відбулася 27 травня 2013 року? Принаймні, повинен був. Хоча б, у крайньому випадку, бути поінформованим про те, що ця справа знаходиться на розгляді у Львові. І зобов’язаний був пригальмувати. Цього не сталося. Незабаром, ми всі можемо стати свідками термінової переоцінки цінностей у вигляді скасування акту куплі-продажу майна «КТ Львівська жінка», як незаконного і повернення його власнику. Проте, є іще два запитання. Хто винен і кого покарають? Текст «Ухвали» Львівського апеляційного адміністративного суду, додаю. УХВАЛА адміністративного суду

06.07. 2013 року

Анатолій Бідзюра, голова ГО «Україна + Польща», журналіст. Нововолинськ

About Nataliya Zubar 2351 Articles
Nataliya Zubar, Maidan Monitoring Information Center, Chair