Наші герої – наша пам’ять!

1016210_594278697278507_1861658358_nНа Зелені Свята львів’яни вшановують могили захисників України

Віддавна на Зелені Свята — Зіслання Святого Духа і Пресвятої Трійці — українці вшановують могили захисників: спочатку – Роду, а згодом – Народу, Нації і Держави.

У Львові традиційно у перший день свят, у неділю, громада вшановує військові поховання на Янівському цвинтарі, а на другий день свят, у понеділок, на Личаківському цвинтарі.

Сьогодні, коли знову розпочався шалений наступ на українську історію, мову, культуру та звичаї, кожен українець не має права бути байдужим. Наша відповідь Русскому міру — творення та збереження Українського Світу.

Громадський комітет пошанування військових могил у Львові запрошує на спільну молитву священиків, церковні хори, військових, молодь, усіх громадян нашого міста, яке плекає українські звичаї.

Наш священний обов’язок віддати шану героям, не дати перерватися споконвічній традиції.

від імені Громадського комітету

пошанування військових могил у Львові

Ігор Калинець

Шановна Львівська громадо!

23 ЧЕРВНЯ, НЕДІЛЯ

15:00 — Збір громадськості на Меморіалі УСС: панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, виступи громадських діячів та концертна програма, перехід та вшанування могил Володимира Робітницького, Ольги Басараб, Богдана-Ігоря Антонича, молитва на Меморіалі жертв політичних репресій

24 ЧЕРВНЯ, ПОНЕДІЛОК

15:00 — Збір громадськості на могилах УСС на Марсовому полі: панахида та запалення свічок на могилах Січових Стрільців, перехід до могил жертв репресій та Меморіалу УПА на Марсовому полі, Поля почесних поховань на Личакові, Військового Меморіалу УСС та УГА, молитва та виступи громадських діячів

Контакт: “Зарваницька ініціатива”, Юрко Антоняк 0503706632, jurkoant@gmail.com