Скандально відома суддя Міхієнкова свідчитиме проти громадських активісток

Скандально відома суддя Міхієнкова свідчитиме проти громадських активісток

 Завтра 21.06.2013р у Броварах відбудеться суд над захисницями Віталія Запорожця Тетяною Близнюк, Ганною Сіньковою та Ярославою Пугачовою.

Свідчити проти активісток КВП буде підступна суддя Міхієнкова, яка засудила Запорожця і тепер мріє помститися всім хто його захищав. Комітет Визволення Політв`язнів проведе під судом акцію протесту проти судівського та міліцейського свавілля.

 Початок акції о 9:30, адреса суду: м. Бровари, вул. Незалежності 4 а.

 Нагадуємо, що Тетяні Близнюк, Ганні Сіньковій та Ярославі Пугачовій інкримінують грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, вчиненого групою осіб за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч. 2 КК України.

Насправді 30 травня 2012 року під час вирішального судового засідання по справі Запорожця громадяни відмовились залишити судову залу під час перерви у судовому засіданні. Відмова була зумовлена тим, що, проводячи судове засідання упереджено, суддя Тамара Міхієнкова відмовилась заслуховувати свідків захисту, відмовила представникам ЗМІ у проведенні фото-, відеозйомки, а надалі бажала вивести з зали групу підтримки Запорожця, лишивши в судовій залі лише “правоохоронців” у цивільному.

Комітет визволення політв’язнів