… Як симфонічно може звучати Українська Кухня!

M5_2013_ok-1З 27 червня в кіосках продажу преси запитуйте десятий номер глянцевого додатку «Дня».

 У червні глянцевий додаток «Дня» Маршрут №1 відзначає відразу два свята – День народження (8 червня) та свій ювілейний десятий вихід (27 червня). А яке ж свято без смаколиків? Тож тема нашого ювілейного випуску – КУХНЯ.

 «Думаю, в Україні протиприродно не вміти готувати, адже всі смаки і запахи навколо запрошують бути у згоді зі світом, уміти правильно подати й поєднати», переконана головний редактор «Дня» Лариса Івшина. У своїй традиційній колонці вона поділилась смачними спогадами дитинства та особистою мрією – щоб в Україні було більше історичних ресторанів, а українські морква, яблука і кабачки стали гастрономічними легендами. «Я б була дуже рада, якби ми навчилися пишатися морквою «з самого Чигирина», як французи пишаються артишоками «з самого Провансу», – пише Івшина. –  В кожен продукт требавкласти гордість за свій хутір, місто, свою країну, нашу неймовірну історію. Дуже важливо присвоїти кожній страві чи продукту відповідну географічну назву. Назву, яка буде  символом якості й репутацією місця. В наші споживацькі часи важливо знати й розуміти, що це яблуко  «з саду, який посадив сам Симиренко», вино з Одеси, індичка з Білогородки, а гриби з Коломиї».

 Тож запрошуємо: скористайтесь нашою гастрономічною лоцією. І ви почуєте… як симфонічно може звучати українська кухня.

Куди піти/поїхати в гастрономічний тур? Що неодмінно потрібно скуштувати у Львові, Донецьку, Одесі? Який він – справжній український борщ? З чого починається український стіл? А також ви довідаєтесь, за що любить українські ресторани «Ревізор» Оля Фреймут, і що примусило Маргариту Січкар мріяти повернутися у ресторанний бізнес після трьох років перерви…

 

Замовляйте десятий Маршрут № 1 в інтернет-магазині «Дня» (www.daу.kiev.ua), чи за телефоном 044-303-96-23. Або ж запитуйте вже в кіосках продажу преси з 27 червня.

 

Частуйте! Насолоджуйтесь! І надсилайте в редакцію «Дня» Ваші особисті рецепти любові до українського! До речі, «Кухня» –постійно діючий проект. Тож відтепер кожен ресторатор, шеф-повар фермер, який хоче, аби його гастрономічне соло почув увесь світ, може отримати гарний «концертний майданчик» у нашому глянцевому додатку Маршрут № 1.

Рекламна редакція «Дня» (звертайтесь за телефоном 044-303-96-20) раді допомогти, щоб ваш вихід був яскравим і незабутнім.