Громадська рада при Луцькому міському голові ухвалила Програму сприяння ОСН

Прес-служба Асоціації
підтримки та розвитку ОСББ та ОСН
(0332) 200032
e-mail: press.asossiation.osbb[at]gmail.com

17 липня 2013 відбулося засідання громадської ради при Луцькому міському голові Миколі Романюку. Одним із першочергових питань, винесених на слухання ради був розгляд Програми сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення міста Луцька на 2013 – 2016р. Програма включає механізми і заходи, що стимулюватимуть розвитку органів самоорганізації населення (ОСН) у місті Луцьку.

«Якщо власники квартир у багатоповерхівках нашого міста можуть покращувати благоустрою будинків за допомогою створення ОСББ, програми підтримки яких вже більше року діють у Луцьку, то питання благоустрою приватного сектору залишається відкритим, адже наразі механізм, який сприяв би представленню їхніх об’єднаних інтересів на рівні місцевої влади ще не відшліфований. Таким дієвим механізмом я вважаю органи самоорганізації населення, які є представницькими органами громади й можуть виконувати  контролюючі функції. Прийняття програми сприяння діяльності ОСН сприятиме розвитку ОСНів, а також дасть можливість залучати кошти на покращення благоустрою на окремих територіях, які вони охоплюють (будинках, вулицях, мікрорайонах)», – наголосив Петро Лавринюк, Президент Інституту Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив, який був одним із розробників даної Програми.

Громадська рада ухвалила Програму сприяння діяльності та розвитку органів самоорганізації населення міста Луцька на 2013 – 2016р. і рекомендувала її для затвердження сесією Луцької міської ради.

Розробку Програми сприяння діяльності органів самоорганізації населення міста Луцька на 2013-2016 роки ініціювала Асоціація підтримки та розвитку ОСББ та ОСН в межах проекту «Створення умов для нового якісного рівня діяльності ОСН у м. Луцьку» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» за програмою «Громадянське суспільство та належне врядування».

1 Comment

  1. УВАГА !!! Інформація для ошуканих вкладників збанкрутілого ПАТ “ЗАХІДІНКОМБАНКА” – Луцька міська прокуратура ( 43025,м.Луцьк, вул.Винниченка, 13, тел.(0332)72-31-01 )приймає заяви вкладників щодо повернення депозитів та покарання керівництва цього “банка” за крадіжку депозитів громадян.

Comments are closed.