Міністр Табачник змушує зараховувати “потрібних” абітурієнтів?

tabachnik-fuck-off

 Ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Дмитро Мельник заявив, що міністр Табачник вимагає від нього влаштовувати “потрібних” абітурієнтів поза конкурсом та погрожує звільненням.

За словами ректора, йому вчерговий раз від Табачника передали список з 70 абітурієнтів, яких потрібно зарахувати на навчання.

“Я неодноразово попереджав Дмитра Табачника, що вже не втому віці, аби займатися брудними махінаціями. В мене є авторитет і я не буду його втрачати через бажання міністра нажитися на студентах”,- наголошує Дмитро Мельник.

Ректор не виключає, що його можуть звільнити найближчим часом, так би мовити, відправити на пенсію. “Під час останьої наради в міністерстві освіти, Дмитро Табачник порадив мені самому звільнитися, аби він ненадсилав фінансові перевірки”,- зазначив Дмитро Мельник.

Ректор Університету також розповів, що за “ери” Табачника вишам безсоромно ставляють не лише план по зарахуванню “студентів”, а й фінансові зобов’язання, хто і скільки має принести до “казни”.

“Досить, мовчати і боятися звільнення. Закликаю своїх колег приєднатися до мене, аби чини у Міносвіти знали, що ніхто мовчати не буде”,- наголосив ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Дмитро Мельник.

Прес-центр Національного університету біоресурсів і природокористування України

1 Comment

  1. Таких “минстров” обязаны сажать с конфискацией и клеймом позора на всю оставшуюся жизнь

Comments are closed.