У Вінниці за захисниками ЗНО триває стеження

Незважаючи на сьогоднішній напад молодиків та підлеглих Калетніка на активістів “Відсічі” під стінами Вінницького аграрного університету, вони продовжили поширення листівок в місті. Традиційно в листівках йшлося про загрози, які містять норми “освітніх” законопроектів, співавтором яких є Григорій Калетнік. З-поміж багатьох інших – нівеляція ЗНО та повернення хабарницької системи вступу до вищих навчальних закладів.

Ще під час пересування містом активісти помітили, що за ними спершу слідувала пара міліціонерів, які, за їх словами, “охороняли” молодих людей по дорозі від аграрного університету і до центру міста. Хоча під стінами університету, коли дівчат штовхали та били молодики, міліція вперто цього не помічала.

Трохи згодом, коли активісти розділились на декілька груп, троє дівчат помітили за собою “хвіст” із двох молодиків, від якого їм вдалося відірватись в громадському транспорті і таким чином продовжити поширення листівок.

Наразі за активістами, які знаходяться на залізничному вокзалі, постійно стежить декілька молодих людей.

2013-07-16_16.46.58

Джерело: “Вставай і дій!”

2 Comments

  1. Це не захисники, це люди які просто відробляють свою кошти, і я ніколи не повіру, що вони мітингують на альтруїських засадах

  2. Може їм просто здається, що за ними стежать. Або просто для продовжують “грати” бідних і нещасних дівчаток, яких ображають у Вінниці

Comments are closed.