7 серпня у Києві відбудеться засідання І етапу Національного круглого столу з питань євроінтеграції

55369У середу, 7 серпня, об 11:00 в приміщенні Київського Будинку Вчителя (вул. Володимирська, 52, кімната 103), відбудеться засідання Громадського етапу Національного круглого столу (НКС) “Порозуміння заради європейського майбутнього”. На засіданні головуватимуть В’ячеслав Брюховецький, Голова Наглядової Ради НКС, та Сергій Бондарчук, Координатор Робочої групи НКС. 
Планується прийняття Плану дій щодо реалізації європейського курсу України та Процедури для Політичного етапу НКС. Буде оголошено дату і формат переговорів між владою та опозицією з приводу питань пов’язаних з подоланнями перешкод на шляху до підписання Угоди про асоціацію.
Національний круглий стіл – це позапартійна громадська ініціатива, котра має на меті підписання владою і опозицією Плану дій (голосувань у парламенті та політичних рішень). Цей План базується на “11 пунктах Фюле” та повинен усунути всі перешкоди для підписання Угоди про асоціацію.
У роботі засідання візьмуть участь експерти, науковці та громадські активісти серед яких Я.Грицак, В.Мусіяка, В.Огризко, С.Головатий, І.Когут, В.Небоженко, В.Горбач, К.Матвієнко, О.Кривдик та інші. Очікується чисельні представники посольств та міжнародних фондів.
Доступ преси виключно по акредитації.

Акредитація здійснюється за телефоном: 063 263 4011 (Оксана) або поштою: press.nks@gmail.com.