Фома з гурту “Мандри” презентує дебютний кліп на пісню “Жовтий якудза” з сольного проекту Foma Shanson

n_7d98ab7ae447ee3d1a0bef329833d9cbНаприкінці літа, 29 серпня 2013 року, в київському ресторан-салоні КАНАПА (Андріївський узвіз, 19а) вокаліст гурту МАНДРИ Фома (Сергій Фоменко) презентує кліп з нового проекту FOMA SHANSON на пісню «Жовтий якудза».

Анімаційний кліп створений режисером Борисом Денисевичем за ідеєю Фоми. Пісня «Жовтий якудза» була написана в місті Канни на Канському фестивалі і присвячена творчості відомого японського режисера та актора Такеші Кітано. Сюжет кліпу історія про любов якудзи і молодої дівчини, яка виникає в досить драматичних і кримінальних обставинах. Кліп на пісню «Жовтий якудза» є першою роботою із серії анімаційних відео до проекту FOMA SHANSON. Естетика всіх відео буде витримала в форматі коміксів. Герої пісень майбутнього дебютного альбому проекту FOMA SHANSONживуть і діють як в реальному так в напівфантастичному світі, а сюжети – як взяті з навколишнього життя так і вигадані музикантом.

 Презентація кліпу відбудеться в рамках концерту проекту FOMA SHANSON.

 

Програма заходу:

19.00 – Відкриття салону, збір гостей.

20.00 – Початок першої частини концерту.

20.45 – Презентація кліпу на пісню «Жовтий якудза».

21.00 – Прес-конференція за участю Фоми, Бориса Денисевича, Данила Денисова та Стаса Сємілєтова.

21.20 – Початок другої частини концерту.                                                                                                         

З питань акредитації та за додатковою інформацією звертайтесь, будь-ласка, до піар-менеджера FOMASHANSON, Марини Применко: т. (050) 600-01-90, mandry.press@gmail.com

 

 Інформаційна довідка

FOMASHANSON сольний музичний проект вокаліста і лідера гурту ” MANDRY” Сергія Фоменко був створений 2009 року в м. Києві. Спочатку проект був задуманий як дует в якому брали участь два музиканти – власне сам Фома, і відомий український акордеоніст і мультиінструменталіст Данило Денисов (Гурт Йогурт). Саме в такому складі і під назвою “Український Фольк Панк Шансон” дует був презентований в Україні і за кордоном. Перші гастролі колективу відбулися 2009 року у Гельсінкі (Фінляндія) на чемпіонаті світу з жіночого футболу на кубок УЕФА. 2010 року з величезним успіхом відбулися виступи дуету на Берлінському (Німеччина) та Канському (Франція) кінофестивалях, а також в розширеному складі (за участі музикантів Гурту Йогурт та вокалістки “Мандрів” Інни Прокопчук) на найбільшому українському етно-фестивалі “Країна Мрій”. Також в мережі YouTube було викладено перше  зняте на набережній Круазет у Каннах. Миттєвий успіх проекту приніс Фомі та Данилу Денисову велику популярність і нових шанувальників, і звичайно, запрошення на виступи в рамках цікавих подій як в Україні ( Ukrainian Fashion Week Kyiv, Art Kyiv Contemporary), так і за кордоном. В НьюЙорку (США) в 2011 році відбулися два великі концерти нового проекту. З 2012 року розпочалася робота над великим промодиском проекту, на якому будуть представлені відеокліпи, концертні записи та повноцінний аудіоальбом, а також велика підбірка фото та прес-реліз. Наприкінці 2012 року “FOMA SHANSON” можна було почути і побачити на Фестивалі Світла у Берліні, зараз в студії йде робота над завершенням першого дебютного альбому проекту та анімаційним відеокліпом. В проекті також бере активну участь сесійний гітарист “Мандрів” Стас Сємілєтов та ще декілька цікавих музикантів, імена яких будуть озвучені пізніше. Музичний стиль “FOMA SHANSON” це запальна або лірична музика з яскраво вираженим українським корінням адаптованим в сучасні світові процеси, стилістичних та концептуальних обмежень не передбачає і РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ПРОСЛУХОВУВАННЯ НЕОБМЕЖЕНІЙ АУДИТОРІЇ!