Конкурс на право стати регіональним партнером Міжнародного фестивалю Docudays UA

111Організаційний комітет Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA оголошує конкурс для громадських організацій України на право стати регіональним партнером Міжнародного фестивалю Docudays UA, долучитися до мережі партнерів фестивалю та створити кіноклуб Docudays UA у своєму місті.

До участі у конкурсі запрошуються НУО Одеської, Запорізької, Тернопільської, Дніпропетровської, Кіровоградської, Івано-Франківської, Луганської, Волинської, Черкаської, Чернігівської, Чернівецької, Житомирської, Сумської, Київської, Рівненської, Миколаївскої, Хмельницької, Закарпатської областей.

Для участі у конкурсі заявнику необхідно надати інформацію, яка підтвердить, що організація-заявник має:

достатньо ресурсів, щоб забезпечити технічні, інформаційні (в тому числі й проведення прес-конференцій) та інші умови показу фільмів та проведення правоосвітніх заходів Мандрівного фестивалю Docudays UA у своєму регіоні;
має досвід проведення масових заходів;
не є сателітом будь-якої політичної партії;
готова взяти на себе зобов’язання по дотриманню авторських прав при використанні доручених на час фестивалю фільмів, що засвідчує в спеціальній угоді.

Вітаються листи підтримки від організацій-членів УГСПЛ та теперішніх регіональних партнерів Docudays UA.

З більш детальною інформацією про Мандрівний фестиваль та партнерство з Docudays UA просимо ознайомитися у Регламенті Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

За результатами конкурсу Оргкомітет фестивалю запросить до співпраці з Docudays UA 18 НУО-переможців, лідери яких пройдуть навчання наприкінці вересня під час 3-денного семінару для регіональгих партнерів фестивалю «Організація та проведення Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA – 2013». Програма семінару включає майстер-клас: «Як створити кіноклуб Docudays UA та організувати Мандрівний кінофестиваль про права людини».

Просимо подати заявки до 16.00 12 вересня 2013 р. на електронні адреси голови Оргкомітету Docudays UA Світлани Смаль smal.sv@gmail.com, членів Оргкомітету Алли Тютюнник alla.tyutyunnyk@gmail.com, Геннадія Кофмана gkofman@docudays.org.ua.

У темі листа потрібно позначити «Пропозиція на конкурс партнерства з Docudays UA».

Переможцями стануть претенденти, які продемонструють спроможність залучити найширшу аудиторію глядачів та учасників освітніх і правоосвітніх заходів, організувати покази та обговорення фільмів у шкільних, студентських та молодіжних аудиторіях.

Переможці конкурсу будуть визначені до 15 вересня 2013 року.

Деталі тут.

Джерело : Docudays UA
Громадський простір