Ми підозрювали! Катеринчук – і справді голограма!

Самовидці стверджують, що загадковий об'єкт Катеринчук виглядає приблизно так
Самовидці стверджують, що загадковий об’єкт Катеринчук виглядає приблизно так

Якщо раптом це не так, то ми завше будемо раді отримати від нього власне спростування, яке ми залюбки невідкладно оприлюднимо без купюр і вставок.

 А поки що, на превеликий жаль, маємо доказ протилежного.

 

На переконання ІЦ “Майдан Моніторинг” будь-яка притомна людина має відповідати за свої слова і вчинки. Надто – якщо йдеться про законодавця і політика. Надто – коли від його імені поширюється дещо, вельми схоже на “мову ненависти”.Тому на ім’я страшенно піарно активного останнім часом чоловіка ще у червні полетіло таке звернення

к1

 Звернення було належно доставлено 25.06.13, факт:

к2 Згідно з Законом України “Про звернення громадян” адресат звернення мав надати відповідь по суті у строк не більше одного місяця. Але, уявіть собі – не надав.

 Оскільки, як в іншому випадку з іншим дуже народним депутатом, ми до останнього не хочемо вірити, що дуже народний депутат, до того ж такий активний в обробці мізків киян своєю агітацією, закону чи не знає, чи на закон начхав, а чи закону для нього взагалі не писано, наразі нам простіше погодитися з поширеною версією, що Микола Катеринчук – і справді голограма, як те давно подейкують якісь злі язики.