Офіціоз: Поліщук вірить, що «ті тушки» більше не битимуть журналістів

«Тітушки», які під час акції опозиції 25 травня 2013 року у центрі Києва побили журналістів, зможуть виправитися і такого інциденту більше не повториться. Про таке в ефірі «5 каналу» повідомив начальник управління зв’язків з громадськістю МВС (2011-2013) Володимир Поліщук.

«Я вірю мабуть, що змінить ситуацію, бо певний розголос у суспільстві був, ці сюжети транслюються  на багатьох каналах, у ютьюбі, в Інтернеті, і тут люди роблять певні висновки, про те що брати участь в політичних акціях і порушувати громадський порядок це протизаконно. А тим більше порушувати статтю 71, щодо діяльності журналістів. Тому я сподіваюсь, можливо якщо він не отримає реального терміну покарання, але все ж таки він, і такі подібні до нього хлопці, молоді і спортивної статури як зараз кажуть, вони зроблять певні висновки», заявив він.

«Я сподіваюся, що більше такого не буде і він виправиться. Але слід пам’ятати, що якщо людина порушила Закон, головне щоб усе було зафіксовано і щоб суд приймав нормальні рішення щодо покарання таких людей», наголосив Поліщук.

1 Comment

  1. А остальных людей будут бить??? Место титушкам в тюрьме. Журналисты еще раз продемонстрировали свою продажность.

Comments are closed.