Офіціоз від ГУ МВС України у м.Києві: 19-го серпня “посилять охорону”

Джерело

s1З метою охорони громадського порядку та забезпечення безпеки і нормальної діяльності Київської міської Ради столичні правоохоронці 19 серпня 2013 року посилять охорону під час проведення заходів з масовою участю громадян біля КМДА.

 

Відповідно до заявок поданих до Київської міської державної адміністрації орієнтовно в заходах візьмуть участь близько 20 000 громадян.

 

Для забезпечення охорони громадського порядку в м. Києві під час проведення масових заходів та забезпечення безпеки і нормальної роботи Київської міської Ради столичною міліцією підготовлені відповідні розрахунки сил і засобів в достатній кількості для охорони громадського порядку.

 

Правоохоронці вкотре нагадують, що учасники масових заходів під час їх проведення зобов’язані дотримуватись громадського порядку, виконувати всі законні вимоги працівників міліції та інших посадових осіб, які здійснюють функції щодо дотримання порядку. Учасникам заходів забороняється мати при собі зброю та інші засоби, спеціально призначені для фізичного ушкодження, а також вибухові, займисті, отруйні та інші небезпечні речовини, засоби наглядної агітації, які принижують честь та гідність інших громадян. Звертаємо увагу громадян на неприпустимість порушення порядку, зокрема, нанесенню матеріальної шкоди адміністративним будівлям або приміщенням.

 

Правоохоронцізвертаютьсядокиянта гостеймістазпроханнямнепорушуватигромадськийпорядок.

Порушники правопорядку будуть нести відповідальність згідно діючого законодавства.

*****