Даівці побили редактора програми “Автомандри”

318304_2272180917706_1394029128_nВчора о 8 ранку в селі Круглик Києво-Святошинського району співробітники ДАІ (як потім з’ясували, це був спецпідрозділ “Кобра”) побили редактора програми “Автомандри” (ТВі) Віктора Міняйла.

Як нам повідомив колега, він їхав забирати собаку після складної операції. На світлофорі його зупинили співробітники ДАІ, перевірили документи, а коли довідалися, що він везе гроші на дорогу операцію, відмовившись представитися, запропонували пройти в їхню машину номер 0287.

Коли Міняйло почав знімати їх на мобільний телефон, один спецназівець схопив ззаду за руки, а інший зі словами “сраний пісака начитався інтернету” почав бити кулаками по голові, в груди і живіт. Вони затягли його в машину, відмовилися надати телефон, щоби подзвонити дружині і колегам, і погрожували фізичною розправою. Коли Міняйло віддав їм 2 тисячі гривень, які віз, щоб оплатити операцію, вони його відпустили.

Віктор Міняйло написав заяву в міліцію. За його словами, співробітники “Кобри” вже зверталися до нього, щоби залагодити ситуацію.

ТВі

1 Comment

  1. За все, що відбувається в Україні (вбивства, пограбування, побиття, знущання, гвалтування, поліцейські порядки, шахрайство на виборах, втеча хабарника, глум над державним прапором, шахрайство Київпсевдоради, нагорода антиукраїнських міністрів, русифікація, корупція, рейдерство…) відповідальні – Президент(Янукович-українець ?) РНБО(Клюєв-українець ?), СБУ(Якименко-українець ?), МВС(Захарченко-українець ?) !

Comments are closed.