Мешканці Львівщини вимагатимуть від ЛОДА ремонту доріг

60187У вівторок, 17 вересня, о 10:00 год. мешканці сіл та районних центрів області вийдуть на акцію протесту проти бездоріжжя та візьмуть участь у попередньому судовому засіданні щодо бездіяльності ЛОДА та її голови у питанні ремонту доріг в області, як вільні слухачі. Акція проводитиметься в окрузі вулиць Залізнична, Шареневича, Чоловського, Стороженка. Збір учасників о 9:45 год. біля приміщення Адміністративного суду Львова (м. Львів, вул. Чоловського, 2). 

Ініціативу громадської організації «Молодь за розвиток Львівщини» щодо покращення якості доріг – рух «За якісні дороги» – підтримали мешканці сіл та районних центрів Львівщини, які неодноразово організовували перекриття доріг в області.

За словами керівника МГО «Молодь за розвиток Львівщини» Богдана Хруставчука, людям просто набридла бездіяльність влади у питанні ремонту доріг: «Громада неодноразово писала листи Президентові та голові ОДА, перекривала дороги. Проте результату надалі немає!».

Нагадаємо, що 17 вересня о 10:00 год. у Львівському окружному адміністративному суді  відбудеться попереднє судове засідання у справі бездіяльності ЛОДА та її голови щодо ремонту доріг в області.

МГО «Молодь за розвиток Львівщини» подала позов у Львівський окружний адміністративний суд з проханням визнати бездіяльність Львівської облдержадміністрації та голови Львівської ОДА по організації виконання обласного бюджету за Програмою фінансування робіт, пов’язаних із будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг на 2013 рік.

 

Прес-служба МГО «Молодь за розвиток Львівщини»

Контактний телефон: 096-032-76-40