У центрі Києві нова забудова — у Мистецькому арсеналі відтворять львівську площу Ринок

image

18 вересня (середа)

12:00

Мистецький арсенал

вул. Лаврська, 12—14

Все, що найбільше люблять львів’яни і заради чого приїжджають гості міста — подарують киянам на Дні Львова, які пройдуть 19—22 вересня. Готуючись до фестивалю, один із найкращих львівських декораторів, художник Михайло Москаль побудує древні кам’яниці в Київському мистецькому арсеналі.

Охочі зможуть побачити, як на їхніх очах споруджуються неймовірні декорації «Днів Львова».

Організатор: Львівське товариство у Києві.

Учасники акції: декоратор Михайло Москаль, режисер Василь Вовкун, громадський діяч, натхненник «Днів Львова» Іван Васюник.

Контакт: Анна — 050 446-46-80lvivdays[at]gmail.com.

Нагадаємо, 19—22 вересня двір київського Арсеналу перетвориться на львівський центр з його площею Ринок, міською ратушею та Італійським двориком. Там, просто у столиці, можна буде відчути Львів. У програмі (День у Львові та Вечір у Львові) передбачені виступи знаменитих львів’ян, зокрема Руслани та батяр-бенду «Галичина», творчий вечір Святослава Вакарчука. Щовечора серед відтворених львівських площ та кам’яниць лунатиме музика львівських композиторів — українських класиків у виконанні симфонічного оркестру. Львівське театральне мистецтво буде представлене видовищними вечірніми виставами театру на ходулях «Воскресіння».

Всього за 4 дні Львів можна буде відчути: музично-класичним, театральним, батярським, ретро-мелодійним і сучасним. А ще інтелектуальним, спортивним…

Програма розроблялась таким чином, щоб ознайомити зі Львовом кожного: від дитини до батька, від студента до людини поважного віку, від поціновувача класики до фаната сучасного.

Дні Львова афіша