31 жовтня у кнайпі “Купідон” відбудеться Українська Halloween Вечірка від гурту MANDRY

Культовий фольк-роковий гурт MANDRY та кнайпа Купідон (вул. Пушкінська, 1-3/5) 31 жовтня о 17.30 презентують УКРАЇНСЬКУ HALLOWEEN ВЕЧІРКУ з нагоди виходу першого англомовного максі-сінглу “мандрівників” TOM STRANGER & THE TRAVELLERS.

Пісні, які представлені в альбомі, були написані під час гастролей музикантів в США та Канаді, а записані та зведені в Україні влітку та восени 2013 року. В запису альбому взяв участь видатний український скрипаль з Канади Василь Попадюк, адаптувати тексти та вимову англійською Фомі допомагав Заслужений Американець України пан Роман Швед, відомий також як Дон Купідон!

Крім прес-конференції, концерту, та презентації максі-сінглу TOM STRANGER & THE TRAVELLERS в Купідоні відбудеться HALLOWEEN НА УКРАЇНСЬКИЙ КШТАЛЬТ!

В програмі вечірки конкурс-забава між запрошеними друзями-музикантами на створення найбільш яскравого та цікавого Хеллоувінського Гарбуза (БРАТИ ГАДЮКІНИ, ІРЕНА КАРПА, КОЗАК СИСТЕМЗ, ДАХ ДОТЕРЗ та ОРЕСТ ЛЮТИЙ), та цікава лекція від Дона Купідона про схожість народних традицій в святкуванні між українцями на Різдво та американцями у Хеллоуін напередодні Дня Всіх Святих!

Най Яскравіші та Най Креативніші Персони отримають в подарунок новий альбом з автографами музикантів та чудову можливість відсвяткувати HALLOWEEN НА УКРАЇНСЬКИЙ КШТАЛЬТ!

МС вечірки ДОН КУПІДОН!! Спеціальний ГІСТЬ- DJ DERBASTLER!!

 За додатковою інформацією звертайтесь до піар-менеджера гурту,

Марини Применко, т. 050 6000 190, 067 748 17 87  mandry.press[at]gmail.com

http://mandrymusic.com/

https://www.facebook.com/mandrymusic

hellouyen_last