А тепер – Лозова: “виявлені порушення усунуті”

Не знати чому, але з міста Лозова нам раніше чомусь забули повідомити про результати розгляду прокуратурою і місцевою радою звернення Інформаційного центру “Майдан Моніторинг” щодо незаконности тамтешнього “Тимчасового положення про організацію та проведення зборів, мітингів, походів та демонстрацій”. Ми перепитали у прокуратури Харківської области. Відповідь тішить:

Лозова-39-прок-відповідь

Про ініційовані “Майдан Моніторингом” позитивні зміни у Богодухові, Куп’янську та Чугуєві ми вже знали (і повідомляли читачів сайту раніше), а про Лозову – чергова приємна новина. На сьогодні вже майже у чотирьох десятках населених пунктах різних країв України органами прокуратури за зверненням “Майдан Моніторингу” вжито заходів для усунення затверджених органами місцевого самоврядування незаконних норм, які обмежують свободу мирних зібрань. Далі, ясна річ, буде.

***

Діяльність з моніторингу та захисту свободи мирних зібрань в Україні здійснюється Інформаційним центром “Майдан Моніторинг” за люб’язної підтримки Міжнародного фонду “Відродження“.